Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură 'Jackie Chan'

Un bărbat din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură marca 'Jackie Chan' și că nu va fi prins niciodată pentru fapta sa.

Un tânăr din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură 'Jackie Chan'
Un tânăr din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură 'Jackie Chan' - Arhivă

Un bărbat din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură marca 'Jackie Chan' și că nu va fi prins niciodată pentru fapta sa.

Totul s-a întâmplat în satul Curteni, comuna Oltenești din județul Vaslui, acolo unde, un tânăr de 20 de ani a ucis un bărbat, despre care credea că este dușmanul său, printr-o metodă învățată din filmele lui Jackie Chan.

Potrivit presei locale, Remus Sergiu Secobeanu (20 de ani) s-a luat la ceartă cu un consătean, în timp ce se afla la muncă în gospodăria unui vecin.

Tânărul i-ar fi dat o palmă consăteanului, iar apoi ar fi plecat la barul din localitate, unde a consumat alcool și a pus la cale un plan pentru a-și lichida dușmanul.

Pe acelaşi subiect

După ce s-a îmbătat bine, tânărul a plecat de la bar către casa dușmanului său, însă pe drum s-a întâlnit cu un bărbat despre care a crezut că este cel pe care îl căuta.

Ucis cu o lovitură de karate aplicată în gât

Secobeanu a sărit pe bărbatul întâlnit pe drum și l-a lovit cu muchia palmei în gât, iar apoi i-a rupt gâtul cu o singură mișcare.

Când și-a dat seama că cel pe care l-a ucis nu era cel pe care îl căuta, tânărul a plecat către casa acestuia și i-a spart geamurile, notează vremeanoua.ro.

Agresorul insipirat de Jackie Chan a primit o scândură în cap de la dușmanul său și a leșinat.

Când și-a revenit, tânărul s-a întors la locul crimei și le-a povestit tuturor, inclusiv polițiștilor, că el este cel care l-a omorât pe bărbat cu o lovitură de karate.

Tânărul beat nu a fost luat în seamă, mai ales că pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violență.

Abia la necropsie medicii au descoperit că bărbatul a fost ucis, iar polițiștii l-au reținut pe criminalul care s-a lăudat cu fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Vaslui s-a lăudat că și-a ucis un dușman cu o lovitură 'Jackie Chan'