Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a ucis soţia la Fărcaşa le-a lăsat copiilor o scrisoare de 5 pagini, înainte să le împuşte mama

Bărbatul care şi-a ucis soţia la Fărcaşa le-a lăsat copiilor o scrisoare de 5 pagini, înainte să le împuşte mama. Gheorghe Zănoagă, zis Lulu, şi-a premeditat fapta şi a plănuit ca după ce îşi ucide soţia, să se sinucidă, dar n-a avut curaj.

de Redactia Observator

la 17.02.2019, 13:51

Gabriela avea 34 de ani
Bărbatul care şi-a ucis soţia la Fărcaşa le-a lăsat copiilor o scrisoare de 5 pagini, înainte să le împuşte mama - Observator.tv

Bărbatul care şi-a ucis soţia la Fărcaşa le-a lăsat copiilor o scrisoare de 5 pagini, înainte să le împuşte mama. Gheorghe Zănoagă, zis Lulu, şi-a premeditat fapta şi a plănuit ca după ce îşi ucide soţia, să se sinucidă, dar n-a avut curaj.

Din ancheta crimei de la Farcaşa, coordonată de procurorul Stelian Olteanu, a rezultat că Gheorghe Zănoagă şi-a premeditat acţiunile, motiv pentru care va fi dus în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţie de omor calificat, scrie zch.ro

Gabriela, soţia lui Gheorghe şi mama a doi copii, o fetiţă de 12 ani şi un băiat de 14 ani, s-a săturat de scandalurile cu bărbatul şi bătăile încasate de la acesta şi acum trei săptămâni a plecat de acasă, la părinţi, în acelaşi sat. Bărbatul nu i-a permis să ia şi copiii cu ea, sperând astfel că Gabriela se va întoarce acasă.

Sâmbătă seara, furios că femeia nu ăl ascultă şi nu revine la casa lor, s-a dus la casa socrilor, a intrat peste Gabriela, care era singură, şi a tras de aproape cu o armă artizanală de vânătoare, omorând-o pe loc. Apoi a fugit pe munte, într-un adăpost de animale al socrului lui.

Pe acelaşi subiect

Criminalul a scris cinci pagini pentru copii lui

Bărbatul a scris o scrisoare de 5 pagini pentru copiii săi, cărora le cerea iertare şi-i sfătuia ce să facă şi ce să vândă ca să se poată descurca. Scrisoarea părea a fi a unui om care vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa, şi în ea spunea că nu vrea înmormântare cu preot.

Când a plecat de acasă i-a spus fiului său să citească, după două ore, scrisoarea pe care i-a lăsat-o sub pernă. Băiatul n-a rezistat şi după mai puţin de o oră a citit, şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva rău şi a alergat la casa bunicilor săi. Şi-a găsit mama într-o baltă de sânge, cu o gaură în piept.

"Părinţii victimei nu erau acasă în momentul comiterii crimei.", a declarat procurorul Stelian Olteanu. "Autorul a intrat şi a împuşcat-o de aproape, de la un metru şi jumătate, direct în inimă. Glonţul, confecţionat artizanal, de calibru 12 mm, a ieşit prin geam."

Gheorghe a fost prins în jurul orei 1.30, ascuns pe munte într-un adăpost pentru animale. Avea arma crimei asupra lui. Imediat ce a fost ridicat, el le-a spus poliţiştilor că se simte foarte rău şi a fost dus la spital pentru investigaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bărbatul care şi-a ucis soţia la Fărcaşa le-a lăsat copiilor o scrisoare de 5 pagini, înainte să le împuşte mama