Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a fost bătut de un poliţist din Constanţa a murit. Victima a fost lovită în mod repetat cu piciorul în cap

Bărbatul de 55 de ani care a fost bătut de un poliţist din Constanţa până a intrat în comă a murit seara trecută.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 09:58

Vezi și

Victima a fost lovită în mod repetat de poliţist cu piciorul în zona capului, în urmă cu opt zile. Totul ar fi pornit de la o ceartă într-un bar. Incidentul s-a petrecut pe o stradă lăturalnică, unde victima a fost urmărită de agresor.

Poliţistul a fost identificat patru zile mai târziu cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă. Agentul este deja în arest, fiind acuzat de vătămare corporală. Acum încadrarea poate fi schimbată în lovituri cauzatoare de moarte. 

A petrecut după ce a trimis un om în spital

Reamintim că un poliţist din Constanţa a lovit un bărbat până l-a băgat în comă, apoi, cu un cinism ieşit din comun, a petrecut la bar şi a mers la serviciu. Timp de patru zile şi-a privit, senin, colegii cum încearcă să-l identifice pe suspect pe camerele de supraveghere fără ca ei să ştie că agresorul e chiar sub nasul lor. În acelaşi birou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a fost bătut de un poliţist din Constanţa a murit. Victima a fost lovită în mod repetat cu piciorul în cap