Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a sărit din maşină în mers şi-ar fi înşelat iubita, iar ea l-a confruntat. Femeia a salvat câinele în loc să îl apuce pe el

Imagini şocante pe autostrada Arad-Nădlac. Un bărbat s-a aruncat din maşina condusă cu viteză de iubita lui, după o ceartă în cuplu. Femeia ar fi vrut să salveze câinele, care era să sară de pe bancheta din spate şi nu l-a mai putut opri şi pe bărbat.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 19:21

Vezi și

Scenele de groază s-au petrecut pe autostrada Arad Nădlac sub ochii altor şoferi. Bărbatul de 62 de ani, cetăţean francez, este surpins de camerele de supraveghere cum deschide portiera maşinii şi se aruncă pe şosea la peste 100 de kilometri pe oră. Victima s-a rostogolit zeci de metri pe asfalt. 

Bărbatul se află în stare gravă la spital

Iubita lui, de origine bulgară, a oprit maşina la câteva sute de metri distanţă. A fugit spre bărbat pentru a-i acorda primul ajutor medical. Trecătorii au sunat la 112. 

Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad: În jurul orei 11:36, poliţiştii de Biroului de Poliţie Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fos sesizaţi despre un cetăţean francez care ar fi căzut dintr-un autoturism în mers. 

Pe acelaşi subiect

Mircea Mera, director medical SAJ Arad: Pacientul era în stare comatoasă, a fost intubat, imobilizat şi transportat şi predat la UPU Spital Judeţean Arad. 

Femeia a salvat câinele, în loc să-şi oprească iubitul

Femeia, cu 24 de ani mai tânără decât bărbatul, le-a povestit poliţiştilor că îl suspecta că o înşeală. A decis să-l confrunte când erau în maşină. Potrivit anchetei, bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să sară, însă femeia l-a oprit. Bărbatul a reuşit să-şi ducă la capăt gestul extrem, după ce câinele lor ar fi încercat să vină pe locurile din faţă. A profitat de neatenţia iubitei care era preocupată de soarta animalului, iar el s-a aruncat din maşină. Bărbatul este în comă, cu răni grave la cap. 

Cătălin Hreniuc, directorul Spitalului Judeţean Arad: Au fost efectuate consulturile de specialitate şi urmează să primi rezultatele la tomografiile computerizate. În momentul de faţă, pacientul este sedat.

Poliţiştii încearcă să refacă acum filmul incidentului şi să afle dacă femeia are vreo vină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a sărit din maşină în mers şi-ar fi înşelat iubita, iar ea l-a confruntat. Femeia a salvat câinele în loc să îl apuce pe el