Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul care i-a strigat preşedintelui Iohannis să o ia pe Kovesi acasă, amendat pentru tulburarea liniştii publice

Bărbatul care a strigat către preşedintele Iohannis, în timpul unei vizite efectuate la Piteşti, a fost amendat de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice.

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 16:54

Bărbat amendat după ce a strigat către preşedintele Iohannis să o ia pe Kovesi acasă Bărbat amendat după ce a strigat către preşedintele Iohannis să o ia pe Kovesi acasă - Antena 3

Bărbatul care a strigat către preşedintele Iohannis, în timpul unei vizite efectuate la Piteşti, a fost amendat de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice.

   Incidentul s-a produs atunci când preşedintele Iohannis a ajuns la Piteşti.

   'Domnule preşedinte, jos labele de pe justiţie! Să o luaţi pe Kovesi acasă. (...) Băgaţi tot poporul român la puşcărie', a strigat un bărbat din public.

Articolul continuă după reclamă

În cele din urmă, bărbatul a fost îndepărtat de jandarmii care asigurau dispozitivul de ordine publică, apoi a fost sancţionat.

   'Persoana în cauză a fost condusă la maşină de jandarmi, care l-au legitimat şi l-au sancţionat contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. A fost aplicată amenda minimă, de 200 de lei', a precizat Delia Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, pentru Agerpres.

Preşedintele Iohannis a efectuat o vizită în judeţul Argeş, unde a vizitat uzina Automobile Dacia de la Mioveni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bărbatul care i-a strigat preşedintelui Iohannis să o ia pe Kovesi acasă, amendat pentru tulburarea liniştii publice