Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba, de negăsit. Victima crede că atacul a fost un avertisment pentru el

Bărbatul care l-a înjunghiat, ieri, ziua în amiaza mare, pe patronul unui club de lux din Capitală a fost identificat de poliţişti. Agresorul şi-ar fi premeditat atacul şocant.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 21.04.2023, 13:54

Vezi și

În urmă cu aproximativ o oră am reuşit să stăm de vorba cu victima acestui atac care a avut loc în centrul Capitalei, într-o zonă exclusivistă, în zona Dorobanţi mai exact. Victima ne-a povestit că nu ar fi avut niciun fel de altercaţie anterior acestui incident, că nu cunoaşte agresorul şi că nu ar fi avut nicio problemă cu vreun alt om de afaceri care să fi angajat eventual pe cineva să-l intimideze. Recunoaşte însă că cel care l-a atacat ar fi făcut asta pentru a-i da un semnal de alarmă.

Între timp, poliţiştii încearcă să dea de urmele atacatorului. Bărbatul a fost surprins de mai multe camere de supraveghere în timp ce fugea de la locul faptei. Acesta a fugit aproximativ 4-5 kilometri spre un autoturism personal pe care îl avea parcat la o distanţă suficient de mare astfel încât să reuşească să scape atât de poliţişti, cât şi de angajaţii clubului care au încercat să plece în urmărirea lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba, de negăsit. Victima crede că atacul a fost un avertisment pentru el