Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul a venit în local două zile la rând pentru a plănui totul

Atac şocant în Capitală. Patronul unui local de lux din Dorobanţi a fost înjunghiat de un client, chiar pe terasa cafenelei, ziua în amiaza mare. Agresorul, care nu ar fi cetăţean român, şi-ar fi premeditat fapta. Individul periculos a reuşit să fugă, este încă în libertate, iar poliţia îl caută. Victima este unul dintre oamenii de afaceri de succes din România, acţionar la cele mai exclusiviste cluburi şi restaurante din ţară. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 20.04.2023, 19:18

Vezi și

Atacul a avut loc în această după amiază, la o cafenea de lux plină de clienţi din zona Dorobanţi. Individul, un cetăţea străin, spun martorii, l-a aşteptat pe unul din patronii localului, Jean Sasu. Toată scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum patronul iese din local însoţit de o o femeie.

Atacatorul, care stă la o masă, se ridică brusc şi aleargă în urma lor. Scoate cuţitul din mânecă şi se năpusteşte asupra lui Jean Sasu. Nu ar fi avut nicio ceartă sau altă altercaţie înainte, povestesc îngroziţi clienţii care au asistat la întreaga scenă. Imediat după atac, agresorul o ia la fugă. 

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Bărbatul pare să fi premeditat totul. A stat la această masă, a consumat două pahare de tărie preţ de minute bune şi şi-a aşteptat victima să iasă din această cafenea. După câţiva paşi s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. 

Bărbatul a dat târcoale cafenelei încă de câteva zile

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a dat târcoale cafenelei încă de câteva zile, spun acţionarii localului. Cu o pălărie trasă pe ochi şi un hanorac larg ca să fie cât mai greu de recunoscut.

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Timp de două zile suspectul din acest caz şi-ar fi pândit victima. A venit la această terasă, a consumat mai mult băuturi, ba mai mult, spun reprezentanţii acestei cafenele, ieri a încercat inclusiv să-i filmeze. 

Azi, s-a aşezat pe terasă, a vorbit în engleză cu chelnerul şi şi-a dus planul la capăt. Cei doi nu s-ar fi cunoscut, spun patronii, care nu-şi explică gestul şocant: "Nu e vorba de niciun scandal. E cineva care îl urmăreşte de două zile. A fost pur şi simplu victima unei înjunghieri. Nu ştim, nu cunoaştem. L-am văzut în faţă de o sută de ori. Îl pot recunoaşte". 

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: Imediat după producerea atacului bărbatul a rupt-o la fugă pe o străduţele din zonă îndreptându-se spre un parc aflat la nici 50 de metri. Cel mai probabil, spun poliţiştii, încercând să scape de cuţitul pe care îl avea la el. 

Cine este Jean Sasu

Jean Sasu a ajuns de urgenţă la spital cu o rană care nu îi pune viaţa în pericol. Poliţia încă îl caută pe atactor. Jean Sasu are 36 de ani şi este unul dintre tinerii care şi-au transformat visurile în afaceri de milioane de euro. A trecut rapid de la meseria de casier la director de bancă, iar acum acţionar la cluburile exclusiviste din Capitală, Mamaia şi Poiana Braşov. 

Cluburi frecventate de mii de tineri pentru şampanii fine aduse cu roaba. Localuri în care luxul şi opulenţa dictează, unde invitaţii care vin cu elicopterul sau măcar în bolizi de sute de mii de euro. Preţul distracţiei e unui ameţitor, notele de plată sare uneori de 50.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul atacului asupra lui Jean Sasu, patronul Nuba. Agresorul a venit în local două zile la rând pentru a plănui totul