Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia şi a fugit cu copilul a povestit cum i-a dat foc femeii. A fost arestat preventiv

Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia şi a fugit cu copilul a povestit cum i-a dat foc femeii.

de Redactia Observator

la 05.04.2018 , 17:30

Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia şi a fugit cu copilul a povestit cum i-a dat foc femeii. A fost arestat preventiv

Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia şi a fugit cu copilul a povestit cum i-a dat foc femeii. Doru Stoianof, din Ştefăneşti, şi-a înjunghiat în gât soţia, după care şi-a luat copilul în vârstă de trei ani şi a fugit la rude, unde a fost găsit. El a fost arestat preventiv, joi după amiază.

Magistraţii Tribunalului Argeş au emis, joi, mandat de arestare preventivă pe numele lui Doru Stoianof, pus sub acuzare pentru omor, victima fiind soţia sa, Lavinia. Decizia Tribunalului nu este definitivă.

Surse judiciare au declarat că în faţa anchetatorilor bărbatul a recunoscut că este autorul crimei, el susţinând că a comis această faptă pe fondul geloziei şi pentru că soţia sa dorea să se despartă de el.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul şi-a înjunghiat în gât soţia, a stropit-o cu diluant şi i-a dat foc. Femeia în vârstă de 28 de ani a murit în drum spre spital.

După comiterea faptei, suspectul a fugit la rude luându-l cu el şi pe copilul său în vârstă de trei ani, acolo a fost găsit de către poliţişti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Bărbatul din Argeş care şi-a ucis soţia şi a fugit cu copilul a povestit cum i-a dat foc femeii. A fost arestat preventiv