Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a murit pe Autostrada Soarelui lua ceva din portbagaj, pe banda de urgenţă. O maşină l-a lovit în plin

Bărbatul care a murit pe Autostrada Soarelui, sâmbătă de dimineaţă, lua ceva din portbagaj, pe banda de urgenţă. O maşină l-a lovit în plin, şoferul ei grăbindu-se să depăşească coloana formată spre mare.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.06.2019, 14:12

Accident mortal pe Autostrada Soarelui
Bărbatul care a murit pe Autostrada Soarelui lua ceva din portbagaj, pe banda de urgenţă. O maşină l-a lovit în plin - ISU Constanţa

Bărbatul care a murit pe Autostrada Soarelui, sâmbătă de dimineaţă, lua ceva din portbagaj, pe banda de urgenţă. O maşină l-a lovit în plin, şoferul ei grăbindu-se să depăşească coloana formată spre mare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30 la kilometrul 180, pe A2, în zona localităţii Peştera, din Constanţa. Bărbatul care a murit era pe banda de urgenţă să caute ceva în portbagajul maşinii în care călătorea spre mare şi care era condusă de o femeie, prietena victimei. Moment în care a fost lovit de o altă maşină din spate. Omul a fost prins între cele două maşini şi nu a avut nici o şansa.

Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii copilului şoferiţei. Coborâse din maşină împreună cu bărbatul, prieten de familie. Şansa copilului a fost că s-a aflat la câţiva metri distanţă de locul impactului. 

"În total au fost 4 victime în viaţă şi o persoană decedată. Cele 4 au fost preluate de SAJ şi Smurd şi se transportă la Constanţă. Noi am descarcerat două persoane care erau încarcerate fără alte probleme.", a declarat Dan Matache, de la ISU Dobrogea. 

Din cauza accidentului, circulaţia pe Autostrada Soarelui a fost blocată aproximativ două ore, iar cozile de maşini s-au întins pe mai bine de patru kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a murit pe Autostrada Soarelui lua ceva din portbagaj, pe banda de urgenţă. O maşină l-a lovit în plin