Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul suspectat că a ucis o femeie în urma unui conflict, în faţa unei pensiuni din Sinaia, este cercetat în libertate

Apar noi informaţii în cazul femeii de 47 de ani care a fost ucisă în faţa unei pensiuni Sinaia. Bărbatul cu care îşi dăduse întâlnire este acum cercetat în libertate.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.09.2021, 14:56

Vezi și

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti, tot atunci a fost dus şi la audieri, însă, într-un final, a fost lăsat să plece acasă. Decizia procurorilor a fost de a-l cerceta în libertate pentru lovituri cauzatoare de moarte şi explicaţia procurorilor în acest caz este că raportul necropsiei nu a fost finalizat la timp, motiv pentru care nu au putut stabili la acel moment o legătură clară între loviturile aplicate de bărbat şi decesul femeii, aşa că a fost lăsat să plece acasă.

Totul s-a întâmplat sâmbătă. Cei doi au ajuns în jurul orei 16.00. S-au dat jos din maşină, la un moment dat bărbatul s-a enervat şi i-a aplicat femeii mai multe lovituri. Aceasta s-a prăbuşit la pământ, moment în care, cel mai probabil spun medicii, şi-au fracturat coloana în zona cervicală şi a murit pe loc. Echipajele medicale au fost chemate destul de târziu şi nu au mai putut să o salveze. Bărbatul s-a urcat în maşină şi a fost prins în Comarnic după ce a atras atenţia că omul conducea haotic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bărbatul suspectat că a ucis o femeie în urma unui conflict, în faţa unei pensiuni din Sinaia, este cercetat în libertate