Antena Meniu Search
x

Barcă scufundată pe râul Mureș. Cele 4 persoane dispărute nu au fost găsite, scafandrii reiau căutările marți

Echipajele de scafandri s-au retras la bază, luni seara, dar căutările de suprafață vor continua pe tot parcursul nopții, a anunțat ISU Timiș. Cele patru persoane date dispărute după accidentul de barcă de duminică seara nu au fost găsite.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 20:57

barcă scufundată în râul Mureș
Barcă scufundată pe râul Mureș. Cele 4 persoane dispărute nu au fost găsite, scafandrii reiau căutările marți - Observator

Potrivit ISU Timiș, luni seara, de la ora 19.00, echipajele de scafandri s-au retras la bază. Trei echipe de căutare-salvare din cadrul ISU Timiș și încă trei echipe din cadrul ISU Arada vor continua misiunea la suprafață pe tot parcursul nopții, transmite Mediafax.

Tragedie pe Mureș. Căutările cu scafandri vor fi reluate marți dimineață

În acțiunea de căutare a victimelor au fost implicate luni două sonare și un elicopter SMURD. Sunt căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, și doi copii din Nădlac.

Potrivit polițiștilor din Arad, duminică seara, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureș spre malul drept, cu o barcă din lemn.

Pe acelaşi subiect

În barcă erau 11 persoane, cinci adulți și șase copii. La aproximativ trei metri de mal barca s-a scufundat, au stabilit anchetatorii.

În urma incidentului, a murit un copil de aproape patru ani, din Semlac

„Bărbatul care conducea nu deține certificat de conducător al ambarcațiunii, iar ambarcațiunea nu este înmatriculată. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a anunțat Poliția Arad.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării de măsuri preventive. Cercetările se fac într-un dosar penal de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Barcă scufundată pe râul Mureș. Cele 4 persoane dispărute nu au fost găsite, scafandrii reiau căutările marți