Antena Meniu Search
x

Bătaie la botez, din cauza dedicaţiilor. Invitaţii s-au luat la pumni în timpul petrecerii (Video)

Scandal cu pumni şi picioare într-un restaurant din Târgovişte, după ce mai mulţi petrecăreţi, care au participat la un botez, s-au luat la bătaie când lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.03.2020, 07:23

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie când lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților
Bătaie la botez, din cauza dedicaţiilor. Invitaţii s-au luat la pumni în timpul petrecerii - Observator.tv

Scandal cu pumni şi picioare într-un restaurant din Târgovişte, după ce mai mulţi petrecăreţi, care au participat la un botez, s-au luat la bătaie când lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților.

Scenele violente s-au întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din Târgoviște, în timpul unei petreceri de botez.

Se pare că scandalul a pornit în momentul în care lăutarii au început să primească dedicații din partea invitaților. Mai mulţi tineri nu s-au înțeles în privinta melodiilor "comandate" așa că a început bătaia.

Doi dintre scandalagii au ajuns la spital, iar alţi cinci în arestul Poliţiei.

Cu toții sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere.

Astăzi, 2 martie, bărbații vor fi conduși la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri și dispunerea de măsuri preventive. 

Ce spune Poliţia Târgovişte

La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore 5 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 29 februarie spre 1 martie a.c., în timp ce se aflau în incinta unui local din Târgovişte, între bănuiţi a avut loc un conflict verbal spontan, pe fondul unor dedicaţii muzicale.

Ulterior, aceştia au ieşit din restaurant şi s-au agresat reciproc.

Doi dintre ei au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie la botez, din cauza dedicaţiilor. Invitaţii s-au luat la pumni în timpul petrecerii (Video)