Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu pumni și picioare într-un restaurant din Turda, chiar în fața unui copil. O tânără care a intervenit a fost și ea pusă la pământ

Local kombat într-un restaurant din Turda, din apropiere de salină. În timp ce se aflau la o masă, între doi bărbați a izbucnit se pare o ceartă.

de Monica Palade

la 02.02.2023, 17:05

Vezi și

Unul dintre ei a început să îl lovească cu capul în gură și cu pumnii în față pe un altul din senin. La incident a intervenit un al treilea bărbat, care l-a izbit cu piciorul trântindu-l la pământ.

Administratora localului a intervenit pentru a stopa bătaia, însă la rândul său a fost trimisă la pământ de o palmă. La tot incidentul șocant a fost martor un copil, cu care puțin mai devreme, unul dintre agresori chiar se juca, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Într-un final bătăușii au fost scoși afară, iar restaurantul închis pe intrerior. Unul dintre bărbații agresivi s-a întors cu o rangă, cu care a spart geamul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Ce spun oamenii legii

Pe acelaşi subiect

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost demarate în urma sesizării primite la data de 1 februarie, în jurul orei 21.50, referitoare la o stare coflictuală derulată în incinta unui local public din municipiu.

O persoană care ar fi fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate. Din cercetarile preliminare rezulta implicarea a 4 persoane. Un bărbat de 40 de ani a necesitat îngrijirile medicale. Cercetarile se află în derulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bătaie cu pumni și picioare într-un restaurant din Turda, chiar în fața unui copil. O tânără care a intervenit a fost și ea pusă la pământ