Antena Meniu Search
x

Cruzime fără margini: o bătrână din Vaslui, imobilizată la pat, bătută şi udată cu apă pentru a îngheţa peste noapte

Cruzime fără margini în Vaslui. O bătrână imobilizată la pat a fost bătută, udată cu apă şi lăsată să îngheţe de frig. Totul pentru o bucată de pământ.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 15:49

Cruzime fără margini: o bătrână din Vaslui, imobilizată la pat, bătută şi udată cu apă pentru a îngheţa peste noapte
- vremeanoua.ro

Potrivit Vremea Nouă, un bărbat în vârstă de 65 de ani a dat buzna peste o bătrână dintr-un sat din comuna Tătărani. Individul a lovit-o, a turnat peste ea două găleţi de apă şi a ieşit din casă lăsând uşa deschisă pentru ca bătrâna, imobilizată la pat, să moară de frig peste noapte.

Femeia în vârstă de 75 de ani a supravieţuit şi a fost găsită a doua zi de vecinii care aveau de grijă de ea. Le-a spus acestora tot chinul prin care a trecut în acea noapte şi a precizat că totul ar fi din cauza unei parcele de pământ. Vecinii au alertat imediat poliţia care a demerat o anchetă, dar deocamdată nu a luat nicio măsură în privinţa agresorului.

"Ferească Dumnezeu cum am găsit-o! Udă toată, ud și patul și plapuma, ea era aici, iar ușa larg deschisă. Era un frig de nu puteai sta. Făcuse pe ea de frică, atunci când individul o strângea de gât și îi spunea că o omoară. Vă dați seama cum a stat femeia asta udă leoarcă, până dimineață. Nu știu cum a trăit până dimineață. Mi-a spus că a mai bătut-o, că e vorba de o bucată mică de pământ, pe care ar vrea el să i-o ia. Și de asta i-a promis moartea", a declarat Marin Lila, unul dintre vecinii bătrânei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cruzime fără margini: o bătrână din Vaslui, imobilizată la pat, bătută şi udată cu apă pentru a îngheţa peste noapte