Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu şipci de gard şi scaune într-un bar din comuna Şelaru. Tânăr, grav rănit după ce a fost lovit cu o ulucă în cap

Un conflict iscat într-un bar s-ar fi putut termina tragic pentru un tânăr din comuna dâmbovițeană Șelaru. El a fost atacat şi lovit cu un par de câţiva indivizi. De furia bătăuşilor nu a scăpat nici ultimul client aflat în local.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 14:35

Vezi și

S-au bătut cu şipci de gard şi scaune până nu s-au mai ridicat de jos. Imaginile cu impact emoţional puternic au fost surprinse într-un bar din comuna dâmboviţeană Şelaru. 

În filmare se vede cum unul dintre tineri cade ca secerat, după este lovit cu o ulucă în cap. Este însă ignorat de alţi patru bărbaţi preocupaţi să-şi împartă pumni şi picioare. De furia bătăuşilor nu a scăpat nici ultimul client aflat în local. Filmarea a ajuns şi la poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie cu şipci de gard şi scaune într-un bar din comuna Şelaru. Tânăr, grav rănit după ce a fost lovit cu o ulucă în cap