Meniu
Search
x

Video Bătaie pe viaţă şi pe moarte în Borşa pentru o tânără. "I-au dat cuţit"

Dragostea le-a luat minţile! Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie într-un club din Vişeu de Sus din cauza unei fete. În încăierare, unul dintre ei a fost înjunghiat în abdomen, iar altul, rănit la o mână. Totul s-a întâmplat la câţiva zeci de metri de sediul poliţiei. Urmează scene care vă pot afecta emoţional! 

De Cristina Filip la 25.04.2022, 19:22
Vezi și

Spiritele s-au încins după ce un băiat de 19 de ani din Borşa i-ar fi făcut avansuri unei tinere din Vişeu de Sus. Enervaţi peste măsură, trei dintre prietenii fetei l-au luat la bătaie. A fost o ploaie de pumni şi picioare care s-a terminat la spital. 

O angajată a încercat să îi despartă, însă nu a reuşit. 

Martor: E mai tare fata decât ei. Uită-te la ea cum trage de ei. I-au dat cuţit. 

Martorii care au filmat întreaga scenă au sunat la poliţie. Pentru doi dintre ei, scandalul s-a terminat la spital. 

Pe acelaşi subiect

Un tânăr a ajuns la spital, în stare gravă

Anca Pop, IPJ Maramureş: În urma conflictului, tânărul de 24 de ani s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus cu plăgi tăiate la nivelul unui deget, iar un tânăr de 19 ani cu plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului. 

Acesta din urmă a fost dus la urgenţe, în stare gravă. 

Alexandru Ilieş, dir. medical SJA Maramureş: L-au pansat şi s-a solicitat echipaj cu medic. A fost transferat de la Borşa, la Baia Mare, la UPU. 

Deşi scandalul a fost la doi paşi de secţia de poliţie din oraş, autorităţile nu ştiu prea multe despre incident. 

Marius Grad, viceprimar Vișeu de Sus: Aşa, întâmplător am auzit despre altercaţia aia, dar n-am, nici nu ştiam că e aşa de grav. Doar am auzit că a fost o bătaie şi cineva s-a înjunghiat.

După bătaie, urmează dosarul penal. Toţi cei patru bărbaţi implicaţi în incident sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bătaie pe viaţă şi pe moarte în Borşa pentru o tânără. "I-au dat cuţit"