Antena Meniu Search
x

Bătaie între eleve de liceu, la Câmpina. O fată de 17 ani a fost agresată de alte două adolescente

O adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă la un liceu din Câmpina a fost victima unei altercaţii care s-a petrecut, weekendul trecut, în faţa unui club de noapte. A fost agresată de alte două eleve.

Vezi și

O adolescentă în vârstă de 17 ani, elevă la un liceu din Câmpina, a fost victima unei altercaţii care s-a petrecut, weekendul trecut, în faţa unui club de noapte. A fost agresată de alte două eleve.

Agresoarele sunt două fete în vârstă de 15 ani, eleve la un liceu din Câmpina. În acest caz, Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, dar verifică şi dacă reprezentanţii clubului, în faţa căruia a avut loc bătaia, pot fi traşi la răspundere.

În paralel, la şcoala unde învaţă cele două eleve care au agresat-o pe adolescentă, va avea loc o anchetă internă pentru a se stabili dacă pot fi sancţionate pe cale administrativă, având în vedere că incidentul s-a petrecut în afara orelor de program şi în afara unităţii de învăţământ.

Elevele acuzate de agresiune au trecut pe la poliţie. Cornel Dăncescu, comandantul Poliţiei Câmpina, a declarat că în cauză a fost deschis un dosar penal, iar cele două minore acuzate de vătămare corporală au fost deja audiate în prezenţa părinţilor.

Dăncescu a precizat că până acum, părinţii victimei nu au depus plângere penală. Conform legii, în lipsa unei plângeri prealabile, cauza se clasează. Dincolo de aspectul penal al acestui eveniment, un consilier local din Câmpina, reprezentant al consiliului de administraţie al liceului unde învaţă cele două eleve anchetate, a solicitat conducerii unităţii de învăţământ o anchetă internă şi asta pentru că fetele nu ar fi la prima abatere disciplinară.

Un raport cu rezultatele anchetei şi cu sancţiunile aplicate fetelor este aşteptat în viitoarea şedinţă a consiliului de administraţie. Pe de altă parte, Cornel Dăncescu a precizat că se fac verificări pentru a se stabili dacă cele trei eleve de liceu implicate în acest incident au consumat băuturi alcoolice în cluburile de noapte unde au petrecut înainte de altercaţie şi dacă administratorii localurilor pot fi traşi la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaie între eleve de liceu, la Câmpina. O fată de 17 ani a fost agresată de alte două adolescente