Antena Meniu Search
x

Bătrân de 70 de ani care mergea pe lângă bicicletă, spulberat de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în Olt

Un pieton în vârstă de 70 de ani a fost accidentat mortal, marţi seara, pe un drum judeţean în afara localităţii Vădăstriţa, fiind lovit de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, au anunţat miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 11:52

Bătrân de 70 de ani care mergea pe lângă bicicletă, spulberat de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în Olt - Shutterstock

Accidentul s-a produs pe DJ 544, iar potrivit unor surse neoficiale, pietonul lovit de maşină, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Vădăstriţa, se deplasa pe lângă bicicletă, pe marginea drumului, în aceeaşi direcţie de mers cu autoturismul.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Corabia. Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Obârşia şi un pieton, în vârstă de 70 de ani, din comuna Vădăstriţa. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit agerpres.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătrân de 70 de ani care mergea pe lângă bicicletă, spulberat de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în Olt