Antena Meniu Search
x

Bătrân de 93 de ani, găsit mort sub un copac în curtea casei sale, în Argeş. Poliţia a deschis o anchetă pentru crimă

Un bărbat de 93 de ani a fost găsit mort, miercuri, cu urme de violență pe corp, sub un copac din curtea locuinței sale din Câmpulung, județul Argeș. Polițiștii și procurorii au început o anchetă pentru crimă.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 16:07

Bărbatul avea urme de violenţă pe corp
Bărbatul avea urme de violenţă pe corp - arhivă

Polițiștii argeșeni au fost sesizați, miercuri, prin apel la 112, că un bărbat de 93 de ani, din Câmpulung, ar fi fost găsit mort, sub un copac, în curtea locuinței sale.

Întrucât bărbatul prezenta urme de violență, polițiștii au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Astfel, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au întocmit dosar penal și fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de omor.

Procurorul de caz, împreună cu polițiștii de investigații criminale, încearcă să stabilească împrejurările în care a survenit decesul bărbatului, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Bătrân de 93 de ani, găsit mort sub un copac în curtea casei sale, în Argeş. Poliţia a deschis o anchetă pentru crimă