Antena Meniu Search
x

Bătrân din Bihor, reţinut după ce a omorât cu cruzime câinele vecinului său. Bărbatul îşi montase 8 capcane în spatele casei

Un bărbat de 77 de ani din Bihor a fost reţinut de poliţişti după ce i-a omorât cu cruzime câinele vecinului său. Bătrânul montase mai multe capcane în spatele casei, pentru a prinde orice animal care-i intra în curte, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 17:40

Bătrân din Bihor, reţinut după ce a omorât cu cruzime câinele vecinului său. Bărbatul îşi montase 8 capcane în spatele casei
Bătrân din Bihor, reţinut după ce a omorât cu cruzime câinele vecinului său. Bărbatul îşi montase 8 capcane în spatele casei - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Bărbatul montase 8 capcane în spatele casei

"Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Protecţia Animalelor bihoreni a reieşit că bărbatul ar fi amplasat, în spatele imobilului de domiciliu, mai multe capcane de tip laţ, din sârmă, în care, la data de 6 februarie, în jurul orei 17,00, un câine, aflat în proprietatea unui vecin, ar fi fost prins, fapt care a condus la decesul animalului", a informat, în comunicat, IPJ Bihor.

În urma administrării probatoriului, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus reţinerea bărbatului din Sălard, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Potrivit ebihoreanul.ro, poliţiştii i-au găsit bătrânului opt capcane montate în spatele casei, puse pentru a ucide orice câine îi păşeşte în curte.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bătrân din Bihor, reţinut după ce a omorât cu cruzime câinele vecinului său. Bărbatul îşi montase 8 capcane în spatele casei