Antena Meniu Search
x

Un bătrân şi-a dat viaţa pentru pensie. Trei tineri l-au omorât în bătaie pentru că n-a vrut să le dea banii

Crimă sălbatică comisă de trei tineri în satul Brehuieşti (Vlădeni). Hotărâţi să facă repede rost de bani, aceştia au ucis în bătaie un bătrân de 76 de ani, care tocmai îşi primise pensia.

Un bătrân şi-a dat viaţa pentru pensie. Trei tineri l-au omorât în bătaie pentru că n-a vrut să le dea banii

Crimă sălbatică comisă de trei tineri în satul Brehuieşti (Vlădeni). Hotărâţi să facă repede rost de bani, aceştia au ucis în bătaie un bătrân de 76 de ani, care tocmai îşi primise pensia, scrie presa locală.

Capturaţi după o anchetă maraton, doi dintre suspecţi au fost arestaţi preventiv, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani, a fost internat în vederea expertizării pentru stabilirea discernământului.

Tinerii au aflat că bătrânul, care fusese miner la viaţa lui, tocmai primise pensia, undeva la 1.400 de lei. Cum septuagenarul era singur în locuinţă, tinerii s-au dus peste el cu gândul să-l jefuiască. Au întrerupt curentul electric, după care au intrat în cameră şi l-au luat la bătaie. Pentru că vârstnicul a refuzat să le spună unde îşi ţine banii, unul dintre tineri l-a strâns de gât, iar ceilalţi au început să scotocească prin casă, după bani. Când s-au văzut cu prada, tinerii au plecat, dar septuagenarul, care suferise mai multe leziuni interne, a murit la scurt timp.

Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost găsit vineri dimineaţă de un vecin. Locuinţa bătrânului arăta, însă, ca după un cataclism. Uşi scoase din balamale, mobilă răsturnată, lucruri răvăşite, iar trupul septuagenarului zăcea fără viaţă într-una din camere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bătrân şi-a dat viaţa pentru pensie. Trei tineri l-au omorât în bătaie pentru că n-a vrut să le dea banii