Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân sfâşiat de o haită de câini, în curtea unui azil din Vâlcea! Bărbatul de 80 de ani a ajuns la spital fără o mână şi cu răni cumplite

Scene şocante la un azil din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea. Un bătrân de 80 de ani a fost atacat de o haită de câini, în curtea centrului de îngrijire.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 13:08

Bătrân sfâşiat de o haită de câini, în curtea unui azil din Vâlcea! Bărbatul de 80 de ani a ajuns la spital fără o mână şi răni cumplite

Scene şocante la un azil din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea. Un bătrân de 80 de ani a fost atacat de o haită de câini, în curtea centrului de îngrijire.

Incidentul a avut loc ieri, victima fiind un bătrân instituţionalizat în Centrul de îngrijire şi asistenţă Bistriţa, din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

Nicolae Maria se afla în curtea centrului, pe o porţiune de drum dintre cantină şi dormitoare. La un moment dat, el a fost atacat de câinii comunitari, scrie presa locală.

Articolul continuă după reclamă

S-a ales însă cu răni grave, el fiind transportat iniţial la Spitalul Orăşenesc Horezu, iar apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

„Pacientul prezenta plăgi multiple pe mai multe regiuni. Cele mai grave răni sunt însă la mână şi la un picior. Primele îngrijiri le-a primit la Horezu, iar apoi a fost transportat la UPU Vâlcea în special pentru plaga de la nivelul mâinii, dar şi pentru a i se face vaccinul antitetanos”, a declarat medicul Popescu Adrian, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Vâlcea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bătrân sfâşiat de o haită de câini, în curtea unui azil din Vâlcea! Bărbatul de 80 de ani a ajuns la spital fără o mână şi cu răni cumplite