Antena Meniu Search
x

Detalii cutremurătoare în teribilului accident din Aiud! Istoria groaznică a locului în care au fost spulberate nepoata de mână cu bunica

Tragedie în localitatea Aiud. O femeie de 63 de ani şi nepoata ei de 11 ani au fost spulberate de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

Vezi și

Tragedie în localitatea Aiud. O femeie de 63 de ani şi nepoata ei de 11 ani au fost spulberate de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Bunica a murit, iar fetiţa este la spital. Şoferul, un bărbat de 23 de ani, era băut şi chiar a recunoscut că a consumat mai multe beri.

Se ţineau de mână, când maşina le-a lovit fulgerător. Iar şoferul a recunoscut ulterior că băuse 8 beri. Femeia s-a stins pe loc, sub privirile fetiţei, rănită şi ea. Copila are o fractură la piciorul drept. 

Martorii spun că trecerea de pietoni este periculoasă şi că ar trebui semaforizată. Nu de mult, tot acolo, o bătrână şi-ar fi găsit sfârşitul în acelaşi mod. Se ţineau de mână când maşina le-a izbit cu viteză. 

Femeia s-a stins pe loc, sub privirile fetiţei, rănită şi ea.

Din lovitura extrem de violentă, femeia de 63 de ani a fost aruncată la zeci de metri distanţă pe carosabil. A murit pe loc.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că a băut 8 beri înainte de a se urca la volan. 

Nepoata de 11 ani a scăpat cu o fractură la piciorul stâng. Fizic, este în afara oricărui pericol. Psihic, însă, suferă enorm. Bunica a fost ucisă chiar sub ochii ei. 

Oamenii din zonă spun că intersecţia cu trecerea de pietoni este foarte periculoasă şi că acolo a mai fost ucisă o bătrână.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală, ambele din culpă, şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii cutremurătoare în teribilului accident din Aiud! Istoria groaznică a locului în care au fost spulberate nepoata de mână cu bunica