Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână din Murighiol a rămas sub cerul liber în plină iarnă după ce casa i-a luat foc, iar pompierii aveau maşina stricată

O bătrână din localitatea Murighiol a rămas fără locuinţă, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii aveau maşina stricată.

de Redactia Observator

la 15.01.2018 , 14:05

O bătrână din Murighiol a rămas sub cerul liber în plină iarnă după ce casa i-a luat foc, iar pompierii aveau maşina stricată

O bătrână din localitatea tulceană Murighiol a rămas, în această dimineaţa, fără locuinţă, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii aveau maşina stricată.

Incendiul a fost anunţat de către vecinii femeii. Din nefericire, maşina de pompieri din Murighiol era stricată, astfel că a durat aproximativ o oră până ce pompierii din Tulcea au ajuns la faţa locului.

Pentru stingerea incendiului au intervenit timp de aproape patru ore două autospeciale şi 11 subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Florentin Daciu.

Articolul continuă după reclamă

'La momentul în care au ajuns echipajele, persoana de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, nu se afla în locuinţă. Cauza probabilă a incendiului este o candelă nesupravegheată', a declarat presei Florentin Daciu.

În urma incendiului, potrivit ISU Delta, acoperişul din stuf, lemn şi lut cu o suprafaţă totală de 150 de metri pătraţi a fost distrus, iar autorităţile locale caută în momentul de faţă soluţii pentru femeia în vârstă de 65 de ani care a rămas fără un acoperiş deasupra capului în plină iarnă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O bătrână din Murighiol a rămas sub cerul liber în plină iarnă după ce casa i-a luat foc, iar pompierii aveau maşina stricată