Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nepăsare totală. O bătrână din Neamţ încă locuieşte printre ruinele casei sale, distruse de incendiu (Video)

Luna trecută a avut loc un incendiu în satul Oanţu, comuna Pângăraţi. S-au deplasat 12 pompieri cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanță SMURD. Până la sosirea forțelor, proprietara, în vârstă de 82 de ani, a fost scoasă din casa de SVSU.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 14:42

Nepăsare totală. O bătrână din Neamţ încă locuieşte printre ruinele casei sale, distruse de incendiu (Video) Nepăsare totală. O bătrână din Neamţ încă locuieşte printre ruinele casei sale, distruse de incendiu (Video)

Luna trecută a avut loc un incendiu în satul Oanţu, comuna Pângăraţi. S-au deplasat 12 pompieri cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanță SMURD.

Până la sosirea forțelor, proprietara, în vârstă de 82 de ani, a fost scoasă din casa de SVSU, fiindu-i ars părul. În incendiu au ars casa si bunurile din interior.

Autospecialele nu au putut ajunge aproape de locuinţa afectată, fiind necesar un dispozitiv de stingere de 300 de metri. Cauza incendiului a fost jarul căzut din sobă.

Articolul continuă după reclamă

După stingerea incendiului, octogenara Ana G. nu a avut unde să locuiască în altă parte, așa că a continuat să își ducă bătrânețile chiar în casa care i-a ars. Are doar o pensie de urmaș, după decesul soțului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrucât costurile de reparație a casei sunt foarte mari și întrucât există puține șanse ca autoritățile locale să poată găsi o soluție concretă pentru ea, poate ar trebui ca cineva să faciliteze cazarea bătrânei la un cămin specializat.

Este efectiv șocant ca în secolul 21 un bătrân să trăiască în astfel de condiții și nimeni să nu facă nimic.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Nepăsare totală. O bătrână din Neamţ încă locuieşte printre ruinele casei sale, distruse de incendiu (Video)