Antena Meniu Search
x

O bătrână din Vrancea a zăcut ore în şir într-un şanţ, la -20 de grade Celsius, după ce a plecat din casa fiicei sale (Video)

O bătrână în vârstă de 87 de ani, din Vrancea, a zăcut ore în şir într-un şanţ, la -20 de grade Celsius, după ce a plecat din casa fiicei sale fără să anunţe.

O bătrână din Vrancea a zăcut ore în şir într-un şanţ, la -20 de grade Celsius, după ce a plecat din casa fiicei sale - Facebook

O bătrână în vârstă de 87 de ani, din Vrancea, a zăcut ore în şir într-un şanţ, la -20 de grade Celsius, după ce a plecat din casa fiicei sale fără să anunţe.

Femeia din comuna Câmpuri, judeţul Vrancea, a fost găsită, noaptea trecută, în jurul orei 01.00, într-un şanţ din comuna Coteşti, în şoc hipotermic.

Poliţiştii din localitate, împreună cu paznicul primăriei, au fost cei care au găsit-o pe bătrână şi i-au acordat primele îngrijiri medicale până la sosire ambulanţei.

Poliţiştii au băgat-o pe femeie în autospeciala lor şi au învelit-o cu o geacă.

Pe acelaşi subiect

Femeia, care suferă de Alzheimer, se afla în vizita la fiica sa, dar pe timpul nopții a părăsit locuința acesteia, fără ca nimeni să o observe. Bătrâna le-a spus polițiștilor că ar fi din județul Neamț, fapt ce a îngreunat identificarea acesteia.

În cursul nopții, oamenii legii au identificat-o însă pe bătrână, iar familia a sesizat că aceasta lipsește de acasă.

Astăzi, potrivit unor surse, bătrâna, care a fost transportată la Spitalul județean pe timpul nopții, și-ar fi revenit din socul hipotermic, starea sa de sănătate fiind stabilă, notează monitorulvn.ro.

"În cursul nopții, în jurul orei 1.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești împreună cu agentul de pază din cadrul Primăriei Cârligele au identificat pe raza satului Bonțești,  o persoană de sex feminin căzută pe marginea părții carosabile, în zăpadă. Inițial, datorită stării hipotermice în care se afla, femeia nu a putut oferi date privind  identitatea sa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia are 87 ani si este din comuna Câmpuri. A fost  preluată de ambulanță și transportată la spital în șoc hipotermic", au transmis reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O bătrână din Vrancea a zăcut ore în şir într-un şanţ, la -20 de grade Celsius, după ce a plecat din casa fiicei sale (Video)