Antena Meniu Search
x

Bătrânică din Baia Mare bătută de un angajat de la salubritate pentru că îşi căuta de mâncare în gunoi

Cu inima făcută bucăţi, cu ultima fărâmă de demnitate şi cu foamea care o chinuia probabil de câteva zile, o bătrânică din Finteușu Mic a început să îşi caute de ale gurii într-un tomberon din Baia Mare. Nu se aştepta ca şi ultima speranţă să îi fie spulberată şi chiar să ajungă să fie bătută de un angajat de la salubritate.

de Monica Palade

la 22.10.2023, 17:17

Bătrânică din Baia Mare bătută de un angajat de la salubritate pentru că îşi căuta de mâncare în gunoi - Shutterstock

Femeia a fost găsită de mai mulţi locuitori căzută în stradă, care au sunat la 112. Echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș sosit la fața locului i-au acordat primul ajutor. Când au văzut leziunile cadrele medicale au cerut ajutorul poliției pentru că și-au dat seama că bătrânica a fost victima unei agresiuni, scrie vasiledale.ro.

Cu ultimele puteri, femeia le-a povestit poliţiştilor că a fost lovită fără milă de către un angajat de la salubritate doar pentru că îşi căuta ceva de mâncare prin gunoi. Agresorul a fost identificat, iar cercetările continuă.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, 20 octombrie, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 61 de ani din Finteușu Mic ar fi fost agresată pe strada Constantin Brâncoveanu de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Baia Mare. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrânică din Baia Mare bătută de un angajat de la salubritate pentru că îşi căuta de mâncare în gunoi