Antena Meniu Search
x

Tânăr din Ploiești, prins de polițiști beat mort la volan. I-au luat permisul. Același tânăr, prins din nou, în aceeași zi, și mai beat ca prima oară

Polițiștii din Ploiești au reținut un bărbat de 31 de ani, cercetat pentru conducerea în stare de ebrietate a unui autovehicul pe drumurile publice.

Tânăr din Ploiești, prins de polițiști beat mort la volan, i-au luat permisul. Același tânăr, prins din nou, în aceeași zi, și mai beat ca prima oară

Polițiștii rutieri din Ploiești au reținut un bărbat de 31 de ani, din municipiu, cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conducerea pe drumul public a unui vehicul avand exercitarea dreptului de a conduce suspendata si refuz de recoltare mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, polițiștii l-au depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Independentei, din localitate, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, șoferului fiindu-i retinut permisul de conducere.

În aceeași zi, același tânăr a fost depistat conducând un autoturism pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, deși avea suspendat dreptul de a conduce. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de: conducerea pe drumul public a unui vehicul avand exercitarea dreptului de a conduce suspendata si refuz de recoltare mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de aplicare a măsurii preventive a arestului preventiv pe o durată de 29 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Tânăr din Ploiești, prins de polițiști beat mort la volan. I-au luat permisul. Același tânăr, prins din nou, în aceeași zi, și mai beat ca prima oară