Antena Meniu Search
x

Băut şi drogat, un şofer a făcut accident în Vama Veche, apoi a fugit de poliţie cu 133 km/h, spre Mangalia

Un şofer a fost urmărit de poliţiştii din Constanţa după ce a produs un accident rutier în Vama Veche. Acesta a circulat cu o viteză de 133 km/h în localitate pentru a scăpa de maşina de poliţie. În cele din urmă, a fost oprit, iar poliţiştii au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 17:14

stradă din vama Veche
Şofer urmărit de poliţişti după ce a produs un accident în Vama Veche - Shutterstock (scop ilustrativ)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă după-amiază că în staţiunea Vama Veche a avut loc un accident rutier, fără persoane rănite, iar un şofer implicat a fugit de la locul faptei, îndreptându-se spre Mangalia. 

Şoferul, urmărit de poliţişti după ce a produs un accident în Vama Veche

“Poliţiştii au pornit în urmărirea vehiculului respectiv, pe care l-au interceptat pe strada Oituz, autoturismul fiind înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 133 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h. Conducătorul auto s-a conformat semnalului regulamentar de oprire. Poliţiştii au procedat la legitimarea şi identificarea acestuia, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 36 de ani”, au precizat poliţiştii.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatează news.ro. De asemenea, el a fost testat şi cu aparatul drug-test şi a ieşit pozitiv la consumul de substanţe interzise. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise şi a alcoolemiei în sânge.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Băut şi drogat, un şofer a făcut accident în Vama Veche, apoi a fugit de poliţie cu 133 km/h, spre Mangalia