Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş de 4 luni ucis de tatăl lui, care s-a urcat beat la volan, la Buhuşi. Mama şi frăţiorul de nici 2 ani, la spital

Un bebeluş de 4 luni a fost ucis de tatăl lui, care s-a urcat beat la volan, la Buhuşi. Mama şi frăţiorul de nici 2 ani sunt la spital, grav răniţi.

de Cosmin Stăniloiu

la 05.08.2019 , 09:21

Accident mortal la Buhuşi Bebeluş de 4 luni ucis de tatăl lui, care s-a urcat beat la volan, la Buhuşi. Mama şi frăţiorul de nici 2 ani, la spital - buhusi.net

Un bebeluş de 4 luni a fost ucis de tatăl lui, care s-a urcat beat la volan, la Buhuşi. Mama şi frăţiorul de nici 2 ani sunt la spital, grav răniţi.

Duminică seara, în jurul orei 23:30, un grav accident de circulație a avut loc DJ156B, între Blăgești și Buhuși. Un autoturism s-a răsturant în afara carosabilului, iar un bebeluş de doar 4 luni şi-a pierdut viaţa.

În autoturism se aflau patru persoane: șoferul de 24 de ani, o femeie de 20 ani și doi minori de 4 luni, respectiv 1 an si 11 luni, toți din Buhuși. Şoferul e tatăl copiilor.

Articolul continuă după reclamă

Autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool. Rezultatul etilotestului a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l în aerul expirat, conform declarațiilor purtătorului de cuvant al IPJ Bacau, Catalina Păduraru.

Poliția a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vatamare, scrie buhusi.net.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Bebeluş de 4 luni ucis de tatăl lui, care s-a urcat beat la volan, la Buhuşi. Mama şi frăţiorul de nici 2 ani, la spital