Antena Meniu Search
x

Video Bebeluş din Satu Mare, mort la doar câteva zile de la externare. Zdrobiţi de durere, părinţii vor să afle acum ce s-a întâmplat de fapt cu fetiţa lor

Caz cutremurător în Satu Mare! Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un bebeluş de doar 6 luni s-a stins din viaţă la câteva zile după ce a fost externat din spital.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 08:31

Vezi și

Mama fetiţei spune că deşi s-au externat pe propria răspundere, medicii unităţii au asigurat-o că cea mică a primit tratamentul corespunzător.

Mort la doar câteva zile de la externare

Însă, deşi copilul părea sănătos, starea i s-a agravat rapid. Speriaţi, părinţii micuţei au sunat la 112, însă inima fetiţei nu a mai rezistat. Acesta s-a stins l-a scurt timp, chiar în ambulanţă. Zdrobiţi de durere, părinţii cer acum explicaţii. 

Rodica lohan, purtător cuvânt a Spitalului de Urgenţă Satu Mare: Fetiţa a fost internată pe Pediatrie cu o afecţiune respiratorie, unde a beneficiat de tratamentul necesar şi toată atenţia corespunzătoare şi da, s-a externat. Se aşteaptă rezultatele examenului anatomopatologic privind cauzele decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bebeluş din Satu Mare, mort la doar câteva zile de la externare. Zdrobiţi de durere, părinţii vor să afle acum ce s-a întâmplat de fapt cu fetiţa lor