Antena Meniu Search
x

Bebeluş găsit mort pe stradă, în Hunedoara. Copilaşul era aruncat lângă gunoi, pe un morman de zăpadă (Video)

Descoperire macabră, astăzi, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. O femeie a găsit în drum, lângă un bloc, trupul neînsufleţit al unui nou-născut. Bebluşul se afla pe un maldăr de zăpadă.

Bebeluş găsit mort pe stradă, în Hunedoara. Copilaşul era aruncat lângă gunoi, pe un morman de zăpadă - observatorulnational.ro

Descoperire macabră, astăzi, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. O femeie a găsit în drum, lângă un bloc, trupul neînsufleţit al unui nou-născut. Bebluşul se afla pe un morman de zăpadă.

Polițiștii si procurorii din Petroșani se află, la această oră, la fața locului unde efectuează cercetări pentru stabili ce s-a întâmplat. Oamenii legii încearcă să o găsească pe mama copilului pentru a lămuri cum s-a petrecut nenorocirea.

“În data de 05.02.2019, ora 09:21, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Petroșani, a fost găsit cadavrul unui bebeluș. Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani”, au declarat reprezenții IPJ-Hunedoara.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bebeluş găsit mort pe stradă, în Hunedoara. Copilaşul era aruncat lângă gunoi, pe un morman de zăpadă (Video)