Antena Meniu Search
x

Bebeluşul găsit mort într-un tomberon, în Piatra Neamţ, avea urme de înjunghiere

Bebeluşul găsit mort într-un tomberon din Piatra Neamţ avea urme de înjunghiere pe corp, spun surse din anchetă. Mama fetiţei este, în continuare, căutată de poliţie.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 11.10.2019, 23:33

Tomberoanele unde a fost găsit trupul bebelușului
Bebelușul care a fost găsit mort în tomberon, în Piatra Neamț, avea urme de înjunghiere pe corp - Observator

Bebeluşul găsit mort într-un tomberon din Piatra Neamţ avea urme de înjunghiere pe corp, spun surse din anchetă. Mama fetiţei este, în continuare, căutată de poliţie.

Cercetările în cazul fetiței moarte găsite într-un tomberon din zona 1 mai din Piatra Neamț nu s-au soldat, deocamdată, cu identificarea părinților. 

Surse din anchetă spun însă că pe trupul bebelușului au fost găsite mai multe urme de înjunghiere. Medicii legiști spun că s-ar fi născut la termen, dar a fost ucis.

Copilul a fost găsit de un om fără adăpost, joi după-amiază, în timp ce căuta în gunoi, în tomberoanele din apropierea unor blocuri. 

Anchetatorii nu au o misiune ușoară, pentru că, în apropierea blocurilor este și un cartier de case, unde, de asemenea, ar putea fi autorii faptei macabre. Este luată în calcul și varianta ca trupul neînsuflețit să fi fost adus din alte zone ale orașului sau din comunele învecinate și abandonat lângă blocuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Bebeluşul găsit mort într-un tomberon, în Piatra Neamţ, avea urme de înjunghiere