Bebeluşul născut şi scăpat în hazna e în stare critică, dar stabilă

Publicat: 17.01.2018, 20:21.
Actualizat: 17.01.2018, 20:22

Bebeluşul născut şi scăpat într-o hazna, la Constanţa este în stare critică, dar stabilă, el fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă.

Bebeluşul născut şi scăpat în hazna e în stare critică, dar stabilă

Bebeluşul născut şi scăpat într-o hazna, la Constanţa este în stare critică, dar stabilă, el fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă. Familia tinerei care a născut spune că nu ştia că aceasta era însărcinată. Poliţia a început cercetările în acest caz.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au anunţat că bebeluşul adus cu elicopterul SMURD la unitatea medicală este internat în Secţia de Terapie Intensivă, starea acestuia fiind critică, dar stabilă.

Familia tinerei de 20 de ani care a născut în hazna a povestit jurnaliştilor că nu ştia că aceasta este însărcinată. Ea s-a plâns miercuri dimineaţa de dureri de spate, mama ei i-a făcut un ceai, iar după câteva ore tânăra a mers la toaletă şi a născut acolo, copilul căzând în hazna.

Tânăra de 20 de ani a plecat din toaletă şi nu a spus ce s-a întâmplat, dar familia ei a auzit un plânset, iar când oamenii şi-au dat seama ce s-a întâmplat au anunţat autorităţile. La faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, dar şi elicopterul SMURD. Băieţelul a fost scos în viaţă din hazna, iar ulterior a primit îngrijiri de la cadrele medicale sosite la intervenţie. Până la sosirea acestora, un medic a dat sfaturi prin telefon familiei cum să cureţe nou-născutul. Apoi, el a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, şi femeia care a născut, în vârstă de 20 de ani, a fost dusă cu ambulanţa la spital.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.