Antena Meniu Search
x

Video Bebino, șeful clanului Sportivilor, săltat de mascați și dus în pijamele la audieri. Interlopul este acuzat de "răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei"

Marius Alecu, alias Bebino, liderul clanului ”Sportivilor”, a fost săltat în pijamale de mascați, ieri dimineață. Interlopul ar fi intimidat un martor, ar fi încercat să-l constrângă să facă "declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.08.2021, 14:09

Vezi și

Este vorba despre dosarul scandalului din cartierul Tei Toboc, când Bebino a fost tăiat cu sabia de interlopul Cezar Petcu, zis Joe, lider al Clanului Țiganilor. Confruntarea sângeroasă a avut loc în ianuarie anul trecut.

Bebino a fost luat pe sus de luptătorii de la Trupele Speciale, ieri dimineața.

Redăm mai jos, integral, comunicatul Poliţiei: 

"În data de 24 august 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Grupuri Infracționale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Pe acelaşi subiect

Persoanele vizate, au fost depistate și conduse la audieri. 

În fapt, o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a-l determina să ofere, în fața instanței,  declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi  pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date.  Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea,  de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Acțiunea a benefiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Brigăzii Rutiere".

Filmul bătăii sângeroase între interlopii Bebino şi Joe

Bătaia între membrii clanului Sportivilor şi cel al Ţiganilor a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În filmare se vede cum mai mulţi indivizi se fugăresc pe o stradă din cartierul Tei Toboc. Benino se prăbuşeşte la pământ, moment în care este atacat şi tăiat cu sabia.

La finalul înregistrării, interlopul, rănit grav în încăierare, încearcă să se lege la piciorul stâng cu o cămaşă. Nu reușește, abandonează haina pe stradă și pleacă şchiopătând.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bebino, șeful clanului Sportivilor, săltat de mascați și dus în pijamele la audieri. Interlopul este acuzat de "răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei"