Antena Meniu Search
x

Video Bebino şi alţi interlopi din Clanul Cocalarilor, săltaţi de mascaţi. Descinderi în București și Călărași, într-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au descins, în această dimineaţă, la mai multe adrese din Capitală şi în judeţul Călăraţi. Potrivit unor surse, sunt vizaţi interlopul Bebino şi mai mulţi membri ai Clanului Cocalarilor, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2024, 20:50

Vezi și

Şase prcheziţii au loc miercuri în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, fiind vizate două persoane care furnizau cocaină consumatorilor din Capitală.

Interlopul Bebino, săltat de DIICOT

"La data de 24 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București. Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea este realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", anunţă IGPR într-un comunicat.

Potrivit unor surse, interlopul Bebino, dar şi alţi membri ai Clanului Cocalarilor au fost săltaţi de mascaţo şi duşi la DIICOT, pentru a fi audiaţi.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Bogdan Dinu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bebino şi alţi interlopi din Clanul Cocalarilor, săltaţi de mascaţi. Descinderi în București și Călărași, într-un dosar de trafic de droguri