Antena Meniu Search
x

Video Bianca Iacob, corespondenţă din Varşovia: Joe Biden se întâlneşte miercuri cu Iohannis, la summit-ul în format Bucureşti 9

De la Kiev, Joe Biden s-a îndreptat către Varşovia, unde va participa la summit-ul în format Bucureşti 9, care-i reuneşte pe liderii statelor membre NATO de pe flancul estic. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 20.02.2023, 19:40

Vezi și

Fără doar şi poate, momentul cheie va fi discursul lui Joe Biden, care va avea loc mâine, în jurul orei 18.30, ora României, de la Castelul Regal din Varşovia. 

Se fac ultimele pregătiri pentru mesajul pe care îl va rosti mâine preşedintele Statelor Unite întregii naţiuni. Au fost montate mai multe ecrane pe lateral pentru ca cei care o să vină să poată urmări ce se întâmplă dincolo de porţi. De asemenea, pe Castel sunt puse 3 steaguri: Statele Unite, Polonia şi Ucraina. În timp ce pe garduri sunt prezente 4 culori: albastru şi galben pentru Ucraina şi roşu şi alb pentru steagul Poloniei.

Cel mai probabil, discursul lui Joe Biden se va axa pe sprijinul pe care Statele Unite îl dau Ucrainei şi asigurări către Europa că va fi protejată în faţa unei posibile agresiuni a Rusiei. Preşedintele american va discuta cu şefii statelor care fac parte din flancul estic, inclusiv România sau Bulgaria. Klaus Iohannis va purta discuţia cu Joe Biden miercuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bianca Iacob, corespondenţă din Varşovia: Joe Biden se întâlneşte miercuri cu Iohannis, la summit-ul în format Bucureşti 9