Antena Meniu Search
x

Biciclist ucis într-un accident rutier, de un șofer care nu avea voie să conducă, având permisul suspendat | Video

Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină, la Constanța. Șoferul avea permisul suspendat, deci nu avea dreptul de a conduce. Totuși, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii, iar pe șoseaua către Ovidiu l-a lovit cu mașina pe bărbatul aflat pe bicicletă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.10.2020, 12:00

Vezi și
  • Șoferul avea permisul suspendat și nu avea voie să conducă
  • Bărbatul l-a lovit mortal pe biciclist

Pe imagini se vede cum medicii se luptă minute în șir să îl salveze. Manevrele de resuscitare au fost, însă, în zadar. Bărbatul de 49 de ani era din Vaslui. Șoferul vinovat, un bărbat de 55 de ani din Constanța are, acum, dosar penal pentru ucidere din culpă. 

"La data de 30 de septembrie a.c., în jurul orei 23.15, un bărbat, de 55 de ani, în timp ce avea dreptul de a conduce suspendat, a condus un autoturism, pe DN 2A în afara localității Constanța, banda nr. 1, dinspre Constanța către Ovidiu și, ajungând în zona km 203, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe marginea părții carosabile", informează polițiștii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Biciclist ucis într-un accident rutier, de un șofer care nu avea voie să conducă, având permisul suspendat | Video