Antena Meniu Search
x

Trei kilograme de bijuterii de aur găsite în şosetele unui copil, pe Aeroportul din Cluj

Captură incredibilă pe Aeroportul din Cluj. Poliţiştii de frontieră au găsit 3 kilograme de bijuterii de aur, ascunse în şosetele unui copil de 14 ani, abia ajuns în ţară.

Captură incredibilă pe Aeroportul din Cluj. Poliţiştii de frontieră au găsit 3 kilograme de bijuterii de aur, ascunse în şosetele unui copil de 14 ani, abia ajuns în ţară.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca au descoperit, ascunse în şosete, în bagajele de cală ale unui copil de 14 ani, aproximativ 3 kilograme de bijuterii din metal galben, presupuse a fi aur, fără a deţine documente legale.

Totul s-a întâmplat în data de 26.10.2018, în jurul orei 14.30, la P.T.F. Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetăţean român, un minor în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea.

Pe acelaşi subiect

Copilul de 14 ani beneficia de serviciul de însoţire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aştepta în aeroport. 

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în şosete, mai multe bijuterii din metale şi pietre preţioase (cercei, inele, brăţări, pandantive cu pietre de culori şi mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei kilograme de bijuterii de aur găsite în şosetele unui copil, pe Aeroportul din Cluj