Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bilet de adio cutremurător lăsat de bărbatul care s-a aruncat în lacul Tismana, sinucigându-se: "Neluţu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu!"

Bilet de adio cutremurător lăsat de bărbatul care s-a aruncat în lacul Tismana, sinucigându-se.

de Redactia Observator

la 09.02.2018 , 19:39

Bilet de adio cutremurător lăsat de bărbatul care s-a aruncat în lacul Tismana, sinucigându-se: "Neluţu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu!"

Bilet de adio cutremurător lăsat de bărbatul care s-a aruncat în lacul Tismana, sinucigându-se. Florin Albişor, tânărul de 30 de ani, din oraşul Tismana care a dispărut pe data de 7 decembie 2017, a fost găsit vineri în lacul de acumulare din localitate. Cadavrul a ieşit la suprafaţa apei şi a fost zărit de câţiva localnici, care au alertat autorităţile. 

Florin a lăsat un bilet de adio înainte să dispară de acasă: "Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (…) Neluţu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!"

Potrivit poliţiei gorjene, tânărul era anchetat pentru furtul unor produse dintr-un magazin din Pocruia şi a fost pus sub control judiciar. Pentru că era recidivist, Florin risca să fie condamnat, iar în bilet a scris că preferă să moară decât să ajungă din nou după gratii.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bilet de adio cutremurător lăsat de bărbatul care s-a aruncat în lacul Tismana, sinucigându-se: "Neluţu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu!"