Antena Meniu Search
x

Accident teribil transmis live pe Facebook în Bistriţa-Năsăud. Doi bărbaţi au murit pe loc

Un tânăr de 20 de ani din Bistriţa-Năsud a transmis drumul spre moarte live, pe Facebook. Conducea un tractor în timp ce se adresa şi prietenilor săi, prin telefon.

de Redactia Observator

la 12.06.2020, 11:03

Vezi și
  • Momentul impactului nu a fost transmis live pe facebook.
  • La volanul tractorului era tânărul de 20 de ani.

În remorcă mai erau două persoane. La un moment dat, tractorul s-a răsturnat pe marginea drumului. Tânărul şi un alt bărbat au murit pe loc. Iar o a treia victimă a fost grav rănită. 

Cu telefonul într-o mână şi cu ţigara în cealaltă, bărbatul de 20 de ani face o transmisiune live de la volanul tractorului. În remorca încărcată cu fân, sunt încă doi apropiaţi. Tractorul avea să se răstoarne într-un şanţ, în localitatea Sita.

Cristina Răcila, ISU Bistriţa Năsăud: Echipajele de intervenţie au găsit, la locul accidentului, trei victime, toate de sex masculin. Două victime, care au fost surprinse sub tractor, din păcate, au fost găsite fără semne vitale.

Al treilea bărbat a supravieţuit, dar e grav rănit.

Cristina Răcila, ISU Bistriţa Năsăud: Una dintre victime, în vârstă de 34 de ani, era conştientă, cooperantă, prezenta multiple leziuni, iar, ulterior, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bistriţa pentru investigaţii suplimentare.

Momentul impactului nu a fost transmis live pe facebook, însă pe înregistrare se vede că la volanul tractorului era tânărul de 20 de ani. Cu toate acestea, poliţia îl dă pe alt bărbat drept şofer. 

Crina Sîrb, IPJ Bistriţa Năsăud: Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Sita, în timp ce conducea un tractor, care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcţia de mers Spermezeu-Sita, a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat.

Primar Sita: Este o tragedie mare pentru comunitatea din Sita, pentru familie. Le transmit condoleante si putere sa mearga mai departe.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Campania Stop live la volan, dă like vieţii, derulată de Observator, a grăbit schimbarea legii care sancţionează dur şoferii prinşi că folosesc telefonul mobil în timp ce conduc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Accident teribil transmis live pe Facebook în Bistriţa-Năsăud. Doi bărbaţi au murit pe loc