Antena Meniu Search
x

Video Black Friday. Ce au preferat să cumpere românii în ziua marilor reduceri? Electrocasnicele nu au mai fost în top trei al preferințelor

Black Friday. Ce au cumpărat oamenii în afară de gadgeturi, electrocasnice şi haine? 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 10.11.2023, 20:38

Vezi și

Dacă în anii trecuți, majoritatea cumpărau de Black Friday electrocasnice sau mobilier, de anul acesta şi experiențele la reducere sunt căutate. Adică vacanțe, apartamente, bilete de avion sau mașini.

Black Friday. Ce au preferat să cumpere românii în ziua marilor reduceri? 

În primele 11 ore de Black Friday, s-au cumpărat 20 de masini, 1.500 nopți de cazare și s-au dat peste 50 de comenzi pentru ceasuri și bijuterii. S-au cumpărat până acum 3 kg și jumatate de aur.

Încă 1.400 de comenzi s-au dat pentru produse de îngrijire personală și jucării pentru copii. Şi biletele de avion au fost căutate. În prima jumătate de zi s-au epuizat 300 de vouchere reduse de la 3.000 lei la 1.500 lei. S-au cumpărat astăzi și foarte multe alimente, în special carne de porc. 25 de tone s-au cumpărat până acum.

În medie, un client a cheltuit astăzi 1.400 de lei. Cei care nu a reuşit să cumpere ceva la reducere mai au timp până la miezul nopţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Black Friday. Ce au preferat să cumpere românii în ziua marilor reduceri? Electrocasnicele nu au mai fost în top trei al preferințelor