Antena Meniu Search
x

Video Bloc evacuat în miez de noapte, la Găești. Oamenii au fost scoși din case după ce tabloul electric de pe casa scării a luat foc

A fost panică, noaptea trecută, într-un cartier din oraşul dâmboviţean Găeşti. Un incendiu care a izbucnit la parterul unui bloc a dus la evacuarea a 44 de locatari.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 08:32

Vezi și

ISU Găești a trimis la faţa locului trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar Detașamentul Titu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi.

”Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la un tablou electric pe casa scării unui bloc din orașul Găești, str. Unirii. Pentru gestionarea situației de urgență acționează Detașamentul Găești cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și Detașamentul Titu cu o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi. La locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifestă la un tablou electric la parterul blocului. În continuare, se acționează pentru lichidarea incendiului și evacuarea locatarilor. Până la acest moment au fost evacuate 7 persoane de la etajele inferioare, 2 dintre acestea fiind asistate de catre echipajele medicale prezente la fața locului.

S-a deplasat în sprijin o ambulanță SMURD de la Garda Vișina si este în deplasare o ambulanță SMURD de la Detașamentul Titu. Se continua evacuarea locatarilor de la etajele superioare. Până în acest moment nu au fost identificate victime”, au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița.

Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două au fost transportate la spital. Totul ar fi pornit de la un tablou electric aflat pe casa scării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bloc evacuat în miez de noapte, la Găești. Oamenii au fost scoși din case după ce tabloul electric de pe casa scării a luat foc