Antena Meniu Search
x

Video Blumfest, festivalul lavandei din Cluj. Cât costă un bilet pentru o evadare la "marea violet"

Întinderi violet cât vezi cu ochii şi adieri parfumate. Pe reţelele de socializare, lanurile de lavandă fac senzaţie. La Cluj, a înflorit, timp de zece zile, un festival dedicat acestei plante miraculoase... dar şi vieţii bune. La Blumfest, vizitatorii se pot bucura de peisaje demne de Provence, dar şi de muzică bună şi o cină la apus. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.06.2022, 20:29

Vezi și

Concerte live la apus, spectacole pentru copii, zone de picnic şi relaxare, standuri cu produse din lavandă şi workshopuri. Un festival al simţurilor pentru cei care, până pe 3 iulie, ajung la BLUM FEST. Pe lângă clasicele fotografii în lanul de lavandă, care aici se întinde pe o suprafaţă de 3 hectare, cei care vin la festival au posibilitatea de sta la un picnic relaxant, la apusul soarelui. Răcoarea este asigurată de vântul care aici are un parfum special…de lavandă. Lavanda nu a fost singura vedetă de la eveniment.

"Aici deja te simţi ca la Cannes, pentru ca acolo au fost primele lanuri de lavandă, pe vremea când nici nu ne imaginam noi că o să fie şi în România. Mă simt aşa, ca într-un film minunat", a declarat Irina Margareta Nistor. "E spectaculos aici. Nici n-am ştiut că există un loc atât de minunat chiar în apropierea Clujului. Eu cred că nici în Toscana sau nici în Provence nu au aşa ceva", a declarat Jojo. Serile vor fi parfumate şi pline de muzică. Pe scena festivalului vor urca The Motans sau VUNK, iar timp de 2 zile copiii vor fi distraţi de Gaşca Zurli.

"Se pot relaxa oamenii, asta nu mai ştim s-o facem. Ne agităm, alergăm, nu ştim unde", a declarat Daniel Sabău, organizator. Pretul unui bilet la marea de violet este de 20 de lei pe zi în timpul săptămânii şi 70 de lei în weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Blumfest, festivalul lavandei din Cluj. Cât costă un bilet pentru o evadare la "marea violet"