Antena Meniu Search
x

Curs valutar

BMW cu 150 la oră prin Timişoara, şoferul a fugit de Poliţie şi a distrus patru maşini

Un BMW a fost surprins cu 150 la oră prin Timişoara, dar şoferul a fugit de Poliţie şi a distrus patru maşini. Din fericire pentru el, tânărul de 24 de ani a scăpat cu răni uşoare, după accident.

de Cosmin Stăniloiu

la 18.08.2019 , 11:12

Un BMW a fost surprins cu 150 la oră prin Timişoara, dar şoferul a fugit de Poliţie şi a distrus patru maşini. Din fericire pentru el, tânărul de 24 de ani a scăpat cu răni uşoare, după accident.

Urmărire ca în filme urmată de un accident spectaculos, la Timișoara. Un tânăr de 24 de ani din Gorj nu a oprit la semnalele polițiștilor, după ce a fost surprins circulând cu 150 la oră, iar oamenii legii au plecat în urmărirea lui. La un moment dat, tânărul a lovit mai multe autoturisme parcate. 

Patru mașini făcute praf de un gorjean care fugea de poliție, la Timișoara

Articolul continuă după reclamă

Tânărul de 24 de ani a fost înregistrat de polițiștii de la rutieră cu aparatul radar în timp ce circula cu 150 de kilometri la oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Calea Lugojului din Timișoara. Oamenii legii i-au făcut semnale să oprească, însă șoferul și-a continuat goana spre oraș.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au plecat în urmărirea lui, iar pe strada Cerna acesta a pierdut controlul volanului și a lovit în plin trei autoturisme parcate. Atât mașinile parcate, cât și cea condusă de el, un BMW, au fost avariate serios, scrie Tion.

Tânărul de 24 de ani a fost rănit ușor în urma accidentului și a fost preluat de un echipaj de ambulanță care l-a transportat la spital pentru investigații medicale.

A apucat însă să stea de vorbă cu oamenii legii și să sufle în etilotest. Tânărul are permis de conducere, deși doar din luna aprilie, nu a consumat alcool și ar fi susținut că s-a speriat de polițiști. 

El se va alege acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar va fi și sancționat pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor. Mai mult, tânărul va mai încasa o amendă pentru că a circulat cu viteză și va rămâne și fără permis pentru 120 de zile.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » BMW cu 150 la oră prin Timişoara, şoferul a fugit de Poliţie şi a distrus patru maşini