Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un BMW a ars cu flăcări de 2 metri, pe o stradă din Iaşi. Bolidul a luat foc în mers (Video)

Imagini șocante pe o stradă din Iași, în zona Pacurari. Un BMW a ars ca o torţă, cu flăcări de 2 metri înălţime, după ce a luat foc în mers.

de Veronica Micu

la 24.12.2019 , 14:07

BMW în flăcări, pe o stradă din Iaşi Un BMW a ars cu flăcări de 2 metri, pe o stradă din Iaşi. Bolidul a luat foc în mers - Observator.tv

Imagini șocante pe o stradă din Iași, în zona Pacurari. Un BMW a ars ca o torţă, cu flăcări de 2 metri înălţime, după ce a luat foc în mers.

Doar o minune a făcut ca şoferul să iasă la timp.

Omul observase fumul care ieşea de sub capotă și a apucat sa oprească și să iasă, înainte ca întreaga mașină să fie cuprinsă de flăcări. 

Articolul continuă după reclamă

La fața locului au fost chemați pompierii care au stins incendiul. 

"La ora 11.39 a fost efectuat un apel la 112 prin care s-a anuntat ca o masina marca BMW a luat foc. Au ars mai multe componente de la compartimentul motor, cauza probabil fiind o defectiune electrica. Incendiul a fost stins de pompieri, iar cazul a fost preluat de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, care au demarat o investigatie", au precizat reprezentanţii poliţiei.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un BMW a ars cu flăcări de 2 metri, pe o stradă din Iaşi. Bolidul a luat foc în mers (Video)