Antena Meniu Search
x

Şoferul unui Ford s-a trezit dintr-o dată cu un BMW pe plafonul maşinii, la Rozavlea, în Maramureș

În poate cel mai bizar accident rutier din acest an, proprietarul unui autoturism Ford s-a trezit dintr-o dată cu un BMW pe plafon. Nu ştie nimeni cum a reuşit şoferul BMW-ului să planeze prin aer şi să cadă direct pe plafonul celeilalte maşini, însă poliţiştii şi-au făcut o idee.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.12.2019, 22:51

Accident bizar la Rozavlea, în Maramureș
Un BMW a aterizat pe plafonul unui Ford - Observator.tv

În poate cel mai bizar accident rutier din acest an, proprietarul unui autoturism Ford s-a trezit dintr-o dată cu un BMW pe plafon. Nu ştie nimeni cum a reuşit şoferul BMW-ului să planeze prin aer şi să cadă direct pe plafonul celeilalte maşini, însă poliţiştii şi-au făcut o idee despre ce s-a întâmplat.

Se pare că şoferul BMW-ului cu volan pe dreapta a intrat într-o curbă cu viteză foarte mare, apoi a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un podeț din beton, iar din impactul violent BMW-ul a fost proiectat în aer şi a aterizat direct pe autoturismul Ford.

Accident cu un BMW peste un Ford, într-un bizar accident rutier

Imagini incredibile la Rozavlea, Maramureş, unde a avut loc un accident de circulație pe drumul județean Vadu Izei – Săcel.

Autoturismul BMW venea cu viteză dinspre Strâmtura, moment în care, în curbă, s-a izbit de un zid de beton, din genul celor care facilitează accesul rutier în gospodărie. De acolo, a ricoșat într-un gard, dupăcare efectiv s-a urcat pe o mașină parcată, precizează şi sighet247.ro.

Un echipaj de Poliţie a sosit la fața locului însă cei doi şoferi au precizat că se înţeleg pe cale amiabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Şoferul unui Ford s-a trezit dintr-o dată cu un BMW pe plafonul maşinii, la Rozavlea, în Maramureș