Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul unui bolid BMW s-a răsturnat cu maşina pe stradă, în Timişoara

Accident grav în Timişoara, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie cu pompieri, o ambulanţă SAJ şi un echipaj de Poliţie.

de Cristian Ionescu

la 11.01.2020 , 00:03

BMW-ul s-a rostogolit şi răsturnat pe şosea BMW răsturnat pe stradă, în Timişoara - foto ISU Timiş

Accident grav în Timişoara, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie cu pompieri, o ambulanţă SAJ şi un echipaj de Poliţie.

Salvatorii timişoreni au fost chemaţi să intervină la un accident grav, în Timişoara, pe Calea Urseni, unde şoferul unui bolid BMW s-a răsturnat cu maşina pe stradă.

Şoferul unui BMW s-a răsturnat cu maşina pe stradă

Articolul continuă după reclamă

"Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, autoturism răsturnat, pe Calea Urseni, Timișoara. La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție cu 3 pompieri, o ambulanță SAJ și un echipaj de poliție. În autoturism se afla doar conducătorul auto care a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la spital de către echipajul SAJ. Echipajul de pompieri au asigurat măsurile PSI necesare", informează ISU Timiş.

Motivul pentru care BMW-ul s-a rostogolit pe şosea şi a ajuns cu roţile în sus nu se cunoaşte momentan, însă poliţiştii vor avea un raport în scurt timp.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Şoferul unui bolid BMW s-a răsturnat cu maşina pe stradă, în Timişoara