Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun, într-un accident în Teleorman (Video)

Detalii teribile în cazul morţii lui Bogdan Ene, poliţistul care a sfârşit în această dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina în Teleorman, în drum spre muncă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.12.2019, 13:28

Bogdan Ene a spus că îi este frig şi că îl doare în piept, apoi a murit
Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun, la Teleorman - ziarulteleormanul.ro / Facebook

Detalii teribile în cazul morţii lui Bogdan Ene, poliţistul care a sfârşit în această dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina în Teleorman, în drum spre muncă. 

Prima zi de Crăciun s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din Teleorman, după ce un tânăr poliţist de 25 de ani a murit pe loc într-un cumplit accident, între Alexandria și Lăceni.

Bogdan Ene, de loc din Orbeasca, mergea spre muncă la volanul unei maşini când, din motive necunoscute încă, a pierdul controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţi carosabile.

 Nu înţelege nimeni ce s-a întâmplat, pentru că nu sunt urme de frânare, iar drumul era drept. Este posibil ca tânărul să fi adormit la volan sau căuta ceva în maşină.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bogdan Ene, înainte să-şi dea ultima suflare: "Mi-e frig şi mă doare în piept"

Tânărul nu a murit pe loc. A fost găsit pe câmp, la aproximativ 10 metri distanță de mașină.

L-a găsit o femeie care trecea prin zonă cu maşina. Ea a fost cea care a sunat la 112 și a vorbit cu el ultima dată, înainte ca tânărul să intre în stop cardio-respirator.

Polițistul a apucat să-i spuna femeii: "Mi-e frig şi mă doare în piept". Apoi nu a mai rezistat. La sosirea ambulanței, intrase deja în stop cardiorespirator. 

Aproape o oră au încercat cadrele medicale să îl readucă la viaţă. Din păcate, fără succes.

Se pare că Bogdan Ene, fiul unui cunoscut om de afaceri din comuna Orbeasca, ar fi petrecut Ajunul Crăciunului cu nişte prieteni şi ar fi stat până la o ora târzie. 

Urma să intre de serviciu la ora 8.00, la patrulare. O primă ipoteză privind cauza accidentului este că tânărul ar fi adormit la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun, într-un accident în Teleorman (Video)