Antena Meniu Search
x

Miracol pentru Bogdan, tânărul ajuns la tratament în Turcia, după o mobilizare impresionantă a oamenilor

Miracol pentru Bogdan, tânărul ajuns la tratament în Turcia, după o mobilizare impresionantă a oamenilor. A fost trimis să moară acasă, după mai multe internări în România, dar a luptat să trăiască şi a ajuns la o clinică din Turcia, unde a primit veşti extraordinare.

Miracol pentru Bogdan, tânărul ajuns la tratament în Turcia, după o mobilizare impresionantă a oamenilor. A fost trimis să moară acasă, după mai multe internări în România, dar a luptat să trăiască şi a ajuns la o clinică din Turcia, unde a primit veşti extraordinare.

Bogdan Margiol are 20 de ani şi de Crăciun i s-a spus că nu mai poate fi salvat. A fost diagnosticat cu cancer la testicule, a fost operat, însă cancerul s-a răspândit în tot corpul, i-au spus medicii. Chir în prima zi de Crăciun, medicul le-a spus rudelor: "Tumoarea a ajuns la creier, iar şanse de supravieţuire în cazul lui Bogdan nu mai sunt."

Din acel moment Bogdan n-a mai putut respira fără mască de oxigen, iar sora şi mama lui l-au vegheat zi şi noapte.

În țară i s-a spus că nu mai are șanse și singura soluție este să plece în Turcia de urgență. Rudele şi prietenii s-au mobilizat, au lansat sute de apeluri cerând ajutor în mediul online şi mii de oameni au făcut posibil ca vineri seara, Bogdan să plece spre Turcia.

Pe acelaşi subiect

Miracol pentru Bogdan, veştile de la medicii turci sunt senzaţionale

După ce a călătorit într-o ambulanţă toată noaptea, Bogdan a fost internat sâmbătă de dimineaţă în Turcia. "A ajuns cu bine sâmbăta la ora 10. Acolo i s-a administrat un tratament, iar după au început investigaţiile, tomograf la cap, RMN, analize, etc. Duminică dimineață am aflat rezultatul tomografului la cap, iar medicii nu i-au găsit nici o tumoare. Au spus că sunt două vase de sânge încălecate, care au format un cheag de sânge, care va fi scos prin intervenție chirurgicală.", a declarat Elena, sora lui Bogdan, exclusiv pentru Observator.

Veştile bune pentru tânărul de 20 de ani care fusese trimis să moară acasă nu s eopresc aici: "Medicii din Turcia ne-au zis că Bogdan nu are creierul afectat, nici ficatul, nici plămânii, nici rinichii decât într-o măsură foarte mică, gradul 1-2, nu 4 cum ni s-a spus în ţară, are o foarte mică problema la fiere, dar în rest toate organele sunt foarte bune. Pe când, în România ni s-a spus că o parte din  rinichi este blocat şi că unul nu funcționează, plămânii sunt foarte afectaţi, au zis că aproape toate organele sunt  foarte afectate.", a povestit Elena.

Ea ne-a mai spus că medicii au găsit o tumoare la stomac, nu de mari dimensiuni. Este şi motivul pentru care Bogdan poate fi operat. El mănâncă singur însă şi abia după refacerea de după intervenţia la cap, va fi extripată şi tumoarea.

Ea ne-a mai spus că Bogdan e într-o stare tot mai bună, respiră acum fără mască de oxigen, mănâncă şi vorbeşte normal. Iubita lui e cu el în permanenţă, iar mama lui va ajunge astăzi în Turcia. 

Bogdan va fi operat luni de dimineaţă, pentru a i se scoate cheagul de sânge de la cap, apoi urmând să înceapă recuperarea.

Nu uitați că în continuare, Bogdan are nevoie de ajutor necondiționat!

Dumnezeu să vă binecuvânteze, iar pe Bogdan să îl facă bine! 🙏

Puteți dona în următoarele conturi:

RO86BRDE140SV74081851400 EURO SI LEI RO90BRDE140SV74081771400 pe numele ELIS OTURBAI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Miracol pentru Bogdan, tânărul ajuns la tratament în Turcia, după o mobilizare impresionantă a oamenilor